LinkedIn   Twitter   facebook

Over ons

Excellutions heeft als doelstelling om u te ontzorgen op het gebied van ICT. Wij kunnen u helpen bij het beheren van uw e-mailaccount(s), hosting en/of ontwikkeling van uw website, verzorgen van trainingen met behulp van e-learning, beheren van uw (inter)netwerk of advies op het gebied van ICT, bij Excellutions vindt u dit allemaal onder één dak.

Doordat u alles onder één dak vindt, heeft u ook maar één aanspreekpunt en hoeft u er niet bij na te denken met wie u contact moet opnemen op het moment dat u met een vraag of probleem zit.
Tevens is onze doelstelling om dicht bij klant te blijven staan en op zoek te gaan naar een oplossing, aanbod, product wat past bij uw wensen in combinatie met de techniek en niet de techniek leidend laten zijn.

Kort samengevat is onze doelstelling het ontzorgen en zorgen voor Excellerende (uitblinkende) oplossingen op het gebied van ICT binnen uw bedrijf. Dit alles onder één dak met de naam

 Logo Excellutions

Neem contact met mij op

Indien u telefonisch contact met ons wilt, vul dan hieronder uw naam en telefoonnummer in, dan bellen wij u zo spoedig mogelijk terug.

Contactgegevens

Logo Excellutions

     
Bezoekadres
Dirk Hartogstraat 41
4812 GE  Breda
     
T:   06 - 52 61 41 49
@:   Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
W:   www.excellutions.nl

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen, schrijf u dan nu in voor de nieuwsbrief.